Tavşanlı Halk Eğitim Merkezinde Mutfak Atölyesi Açıldı

Ekonomi Yayın: 03 Haziran 2022 - Cuma - Güncelleme: 03.06.2022 11:13:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
973 okunma
Google News

Tavşanlı Halk Eğitim Merkezinde Mutfak Atölyesi Açıldı

Tuna İşleyen - Görüntülü 

 

 Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde aşçılık ve pastacılık kurslarında eğitimine destek amaçlı Halk Eğitim Merkezinde Mutfak Atölyesi açıldı.

Tavşanlı Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından Halk Eğitim Merkezinde Mutfak Atölyesi törenle açıldı.

Mutfak Atölyesi açılışına Tavşanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Yıldız, Sedat Cumali Koca, Halk Eğitim Kurum Müdürü Harun Alparslan, Mutfak Atölyesinin yapımına destek veren firma yetkilileri, öğretmen, kursiyerler ve basın mensupları katıldı.

Atölyenin açılmasında emeği geçen firma temsilcilerine plaket ve teşekkür belgeleri Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa tarafından verildi.

 

 

 

 

Mutfağın yapımında ve malzeme alımında Türker Tekstil, ANB Tekstil,  Mehtap İç Giyim,  Demircan Dondurulmuş Gıda ve Gül Avcı Seramik İşletmelerinin katkılarından dolayı teşekkürler

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.