Tavşanlı ilçesinde 18 Mart

GÖRÜNTÜLÜ

Gündem Yayın: 21 Mart 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 21.03.2022 12:04:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
559 okunma
Google News

Tavşanlı ilçesinde 18 Mart  Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. yıl dönümü törenle kutlandı.

 

18 Mart Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. yıl dönümü dolayısıyla programlar düzenleniyor.
Sabah saatlerinde çelenk sunma töreniyle başlayan etkinlikler Tavşanlı Şehitliği ziyaretiyle devam etti. Programlara; Tavşanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Naci Erarslan, daire ve kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Mustafa Güler, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarak şu ifadeleri kullandı:
“107 yıl önce tüm Dünya Çanakkale’de yüce Türk milletinin vatan savunmasındaki azim ve kararlılığını bir kez daha gördü. Çanakkale Zaferinde büyük bir kahramanlık göstererek, imkansızlıklara ve yokluğa rağmen vatanımızı canı pahasına müdafaa ederek, Çanakkale’de şehit olan yüz binleri, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Mehmetçiklerimizi, gazilerimizi, tüm şehitlerimizi, onlara fedakarca destek veren milletimizi minnet ve şükranla anıyorum.
Unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız.”
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.