Tavşanlı Kahveciler Odası Başkanlığına Tahir Akçan seçildi

TUNA İŞLEYEN

Gündem Yayın: 25 Ocak 2022 - Salı - Güncelleme: 25.01.2022 10:44:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1397 okunma
Google News

 

Tavşanlı Kahveciler Odası Başkanlığına Tahir Akçan seçildi

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Kahvceciler Odası genel kurulunda Tahir Akçan başkanlığa seçildi. 

 

Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleşen genel kurulda Ekrem Uslu ve Tahir Akçan'ın aday olarak girdiği seçimde 113 oyun kullanıldığı ve 38 oya karşılık 75 oy ile çoğunluğun oyunu alan Tahir Akçan başkanlığa seçildi.

Başkanlığa seçilen Akçan, seçim sonrası yaptığı açıklamada; “Beni  başkanlığa layık gören çok değerli  üyelerimize şükranlarımı sunarım. Bu görevi layıkıyla yerine getirmek, siz üyelerimizin   sorunlarını, kendi sorunlarım gibi görerek, çözmek için elimden gelenin fazlasını  yapacağımı siz değerli üyelerimize  belirtmek istiyorum. Önceki dönem başkanımız Ekrem Uslu’ya  hizmetlerinden ötürü teşekkür ederim “ dedi.

 

Tahir Akçan başkanlığında yönetimde yer alan isimler;  Tahir Akçan başkanlığında yönetimde yer alan isimler;  Mehmet Karaayaz, İsmet Yaşar, Adem Ak, Cumhur Erol, Okan Susam, Hasan Hüseyin Tosun

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.