Tavşanlı Leblebiciler Odası Başkanı İsmail Hakkı Şen güven tazeledi

Tuna işleyen -Fotoğraflı

Gündem Yayın: 09 Şubat 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 09.02.2022 11:45:57
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1003 okunma
Google News

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde  Leblebiciler ve Kuruyemişçiler Odası Genel Kurulu'nda mevcut başkan İsmail Hakkı Şen yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

 

Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda gerçekleşen genel kurula, Kütahya ve Tavşanlı Oda Başkanları ve AK Parti İlçe Başkanı Bilal Kıyak, STK’lar, oda üyeleri ve davetliler katıldı

Leblebiciler ve Kuruyemişçiler Odası Genel Kurulu'nda mevcut başkan İsmail Hakkı Şen tek aday olarak yeniden başkan seçildi. Genel Kurul yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Seçim öncesi konuşma yapan Başkan Şen, “Öncelikle genel kurulumuza katılımlarından dolayı sizlere teşekkürlerimi sunarım. Göreve geldiğimizden bu tarafa  elimizden geldiğince üyelerimizin yanında olduk.Bundan sonrada aynı şekilde  her türlü sorunlarınızı şahsım  ve yönetimimiz  birebir ilgilenerek çözeceğiz.Bu göreve tekrar layık gördüğünüz için sizlere şükranlarımı sunarım.Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da daima yanınızda olacağım.Tekrar ayaklarınıza sağlık.seçim Tavşanlımıza  ve üyelerimize hayırlı olsun.” Dedi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.