Tavşanlı Linyitspor'da Ahmet Erdinç dönemi

TUNA İŞLEYEN

Spor Yayın: 19 Şubat 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 19.02.2022 13:04:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1373 okunma
Google News

 

Tavşanlı Linyitspor'da Ahmet Erdinç dönemi

 

Bölgesel Amatör Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor, teknik direktör Ahmet Erdinç  (imam Ahmet) ile anlaştı.

 Son zamanlarda beklenen sonuçların alınmamasından dolayı Linyitspor’da eleştirilerin odağında bulunan Teknik Direktör Sertaç Gezer’le yollarını ayırdı.

Daha sonra klüp yönetimi eski Tavşanlı Linyitspor futbolcusu ve antrenörü Ahmet Erdinç ile teknik direktör olarak anlaşmaya varıldı.  Yardımcılığına da yine eski Linyitspor futbolcusu ve teknik sorumlulardan Burhan Zorba getirildi. Kulüpten yapılan açıklamada ;“Teknik Direktörlük Görevine Sayın Ahmet Erdinç ve Teknik Heyet için Sayın Burhan Zorba ile anlaşılmıştır..Yuvanıza Hoş Geldiniz.. “ ifadelerine yer verildi.

 

Diğer bir açıklamada, “ Teknik Direktör Sertaç Gezer ve Teknik Heyeti ile karşılıklı anlaşılarak yollarımız ayrılmıştır.Kendilerine bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz” denildi

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.