Tavşanlı Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi

Eğitim Yayın: 22 Ekim 2021 - Cuma - Güncelleme: 22.10.2021 13:02:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1707 okunma
Google News

Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde, veliler toplantısına yoğun katılım. 

“BAŞARIYA VELİLERİMİZ İLE ADIM ADIM "

Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde velilerle başarılı bir dönem için ve öğrencilerin geleceği adına toplanı düzenlendi. Okul web sitesinden konu ile iligli şunlara yer verildi.

"Geleceğimizin teminatı, ülkemizin kalkınmada lokomotifi olacak gençlerimizin en iyi eğitimi alması için velilerimiz ile tanışma ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik.

Toplantı davetine velilerimizin 100 katılım sağlaması bizleri heyecanlandırırken, omuzlarımızdaki yükün bir kat daha fazla olduğunu daha çok çalışmamız gerektiğini göstermiş oldu.

TOBB ile bu yıl proje okulu olarak çalışmaya başlamamız ve ilk defa sınavla öğrenci aldığımız 9. Sınıf velilerimiz ile yaptığımız toplantının Ülkemiz ve bölgemiz için hayırlı olmasını temenni ederiz.

Toplantıya okul Müdürümüz, 9. Sınıf sorumlusu Müdür Yardımcımız, ders öğretmenlerimiz ile Makina Tasarım Teknolojisi Alanı öğretmenlerimiz katılmışlardır. Toplantıda tanışma sonrası okulumuzda öğrencilerimiz için düşündüğümüz çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldı. Bilgilendirme sonrası Üniversite hedefi olan öğrencilerimiz için velilerimizin bilgilendirmesi yapıldı. Velilerimizden bu konuda destek olması talep edildi. Daha sonra karşılıklı soru cevap yapıldı. Bölüm öğretmenlerimiz ile veliler öğrencilerimizin eğitim aldıkları ortamları yerinde görmek için Makina Tasarım Alanına geçtiler.

Bu toplantıya iştirak eden velilerimize ve fedakarlık ederek katılan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.