Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Halk Oyunları ekibi il birincisi oldu

Gündem Yayın: 11 Şubat 2022 - Cuma - Güncelleme: 11.02.2022 12:31:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1068 okunma
Google News

 

Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Halk Oyunları ekibi il birincisi oldu

TUNA İŞLEYEN 

 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  öğrencileri liseler arası düzenlemesiz gençler geleneksel dalda il birincisi oldu.

Halk Oyunları Kütahya Gençlik Mekezi Salonundaki finallerden birincilik ile döndü.

Kütahya finallerine gitmeye hak kazanan Halk oyunları ekibi Kütahya Gençlik Merkezi Spor salonunda yapılan okullar arası halk oyunları yarışmasında şampiyon oldu.

Okul Müdürü Raşit Küçükkağnıcı, il birincisi olan öğrencileri ve çalıştırıcılarını tebrik ederken, " Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimizin Mesleki ve akademik başarılarının yanında sportif ve sosyal alanlarının da desteklenmesi yönünde çalışmalarımız devam ediyor. Okulumuz öğrencilerinden oluşan Halk Oyunları ekibimiz Düzenlemesiz gençler geleneksel dalda Kütahya birincisi olarak bölge yarışlarına gitmeye hak kazanmıştır. Pandemi sürecinde yüz yüze eğitimin aralıksız devam etmesi için büyük çabalar harcayan okulumuz personeli, veli ve öğrencileri sosyal ve kültürel çalışmalarını da büyük bir titizlik ile devam ettirmektedir. Bu çalışmaların ödülü olarak da ekibimiz İl birinciliğine layık görülmüştür. Çalışmalarda büyük emekleri olan okulumuz Öğretmeni Mustafa Çelik'e, Tavşanlı Halk Eğitimi Merkezi Usta Öğreticisi Deniz Uçar'a, ekipte bulunan öğrencilerimize, bizlere her zaman destek olan iç ve dış paydaşlarımıza teşekkür ederiz. " dedi.  

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.