Tavşanlı Müftüsü Hüseyin Aksoy’dan Kandil Mesajı

Gündem Yayın: 23 Nisan 2017 - Pazar - Güncelleme: 23.04.2017 16:49:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
5138 okunma
Google News

Tavşanlı Müftüsü Hüseyin Aksoy’dan Kandil Mesajı
Tavşanlı İlçe Müftüsü Hüseyin Yazıcı,  Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Aksoy, mesajında şu ifadelere yer verdi, `` Muhterem Tavşanlılılar Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa Sallallahu Aleyhi ve Sellemin Kutlu doğumunun rahmet iklimini yaşadığımız bugünlerde, Rabbimiz bizleri bir mübarek geceye daha ulaştırdı.
 Bu akşam Miraç gecesini hep birlikte idrak edeceğiz.  inşallah bu gecede bütün camilerimizde programlar olacağı gibi, aynı zamanda müftülük olarak ilçemiz Merkez Ulu Camii'nde Miraç Gecesi özel programı gerçekleştireceğiz. Bu gece Resulü Ekrem Efendimizin önce Mescidi haramdan Mescid- i Aksa’ya oradan da semaya uzanan yolculuğuna şahit olan Kutlu bir gecedir.
Bu gece aynı zamanda Mümini sadakata ulaştıran namazla Mirac’a yükselten dua ve yakarışları Rabbimizin af ve mağfiretine ulaştıran şerefli bir gecedir. İnşallah bu vesileyle kalplerimiz bütünleşir, Yükseliş ve Yücelişimiz nefislerinizden başlayarak dalga dalga toplumun her kesimini kuşatır. Mescidi Aksa Kudüs ve çevresi tekrar Eman ve güven yurduna dönüşür, insanlığın ortak huzurunu tehdit eden terör, şiddet, savaş ve düşmanlık yerini barış ve huzura bırakır.  Tüm Tavşanlı halkımızın ve Ümmeti Muhammed'in miraç kandilini tebrik ediyorum ve 23 Nisan pazar günü akşamında Ulu Camii'de yapacağımız Miraç özel programında görüşmek dileğiyle sevgi saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.