Tavşanlı Ticaret Odasından Giyim Yardımı

Tavşanlı Ticaret Odasından Giyim Yardımı

Gündem Yayın: 27 Kasım 2015 - Cuma - Güncelleme: 27.11.2015 11:30:19
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
2637 okunma
Google News

Tavşanlı Ticaret Odasından Giyim Yardımı

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde eğitime destek kapsamında ilköğretim çağındaki öğrencilere giyim yardımında bulundu.  
  Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası, her yıl olduğu gibi bu eğitim-öğretim yılında da, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) desteği ile Emet , Domaniç, Hisarcık ve Tavşanlı'da İlköğretim çağındaki öğrencilere giyim desteğinde bulundu.
  Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyesi Emre Kul yaptığı açıklamada, " Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize imkânlarımız ölçüsünde yardımcı olmayı kendimize bir görev olarak görüyoruz. TOBB katkıları ile 814 öğrencimize Milli Eğitim Müdürlerimiz vasıtasıyla destek olduk. Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odamız her alanda bölgemiz için çalışmalarına devam etmektedir. Ayrıca İnşallah önümüzdeki dönemde oda akreditasyon çalışmamızı da tamamlayarak kaliteli hizmet de çıtamızı yükseltmeyi hedeflemekteyiz"  dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.