TAVŞANLI MASAYA YATIRILDI

TAVŞANLI KAYMAKAMLIK TOPLANTI VURAL KAVUNCU MUSTAFA GÜLER DAVUT EFE ÜMİT ÇAVAÇ NUMAN HATİPOĞLU AHMET TEMEL TARIM MADEN ZİRAAT

Gündem Yayın: 27 Şubat 2013 - Çarşamba - Güncelleme: 27.02.2013 10:35:28
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 1 dk.
1928 okunma
Google News

Tavşanlı Kaymakamlık toplantı salonunda  Tavşanlı’nın geleceği görüşüldü.

Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Zafer Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanacak bölge planlamasına esas teşkil etmek üzere Tavşanlı hedeflerinin bu toplantıda ele alındığını söyledi.

Hatipoğlu , geleceğe yönelik sanayi, Tarım ve Madencilik hedefleri başta olmak üzere görüştüklerini belirterek ; “ Çok verimli ve faydalı bir toplantı olduğuna inanıyorum. Tavşanlı için gelecekte nasıl sanayi , tarım ve madencilik projeksiyonu çizilmesi gerektiği hususunda kendi aramızda tartıştık. Bu toplantılar ilçemiz ve ilimiz adına faydalı olacaktır. Bu toplantıların önümüzdeki dönemlerde semeresinin alınacağını düşünüyorum.” Dedi.

Toplantıya ilçe Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Ak Parti Kütahya Milletvekili Pof. Dr. Vural Kavuncu, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Davut Efe, İlçe Tarım Müdürü Ahmet Temel, Organize Sanayi Müdürü Mehmet Sezer katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.