TEKDEMİR Avukatlık Bürosu Açıldı

Gündem Yayın: 14 Kasım 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 14.11.2020 07:19:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1761 okunma
Google News

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Avukat Ceyhun TEKDEMİR Avukatlık Bürosu’nun açılışı merasimine katıldı.
Alipaşa Mahallesi’nde faaliyete başlayan Avukat Ceyhun TEKDEMİR Avukatlık Bürosu’nun açılışında işyeri sahiplerine hayırlı olsun temennisinde bulunan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK; Kütahya Barosu’nun yeni üyesi Ceyhun TEKDEMİR kardeşime hayırlı olsun diyorum. İlimizde gençlerimizin kendi işlerine sahip olması bizleri mutlu ediyor. Anayasamızın 3. maddesi Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin demokratik, laik, sosyal hukuk devleti olduğunu söylüyor. Hakim, savcı ve avukatlarımızın devletimizin bekası adına, o kimliğin korunması adına ciddi bir görevi üstlendiklerini biliyoruz. Bu vesileyle bir kez daha iş yerinizin genç kardeşimize, TEKDEMİR ailesine, Kütahya Barosu ailesine ve şehrimize hayır olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum” şekilde konuştu.
Açılışta Avukat Ceyhun TEKDEMİR ise Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK’a temennilerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.