“TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR’UN HAKKINI KİMSEYE YEDİRMEYİZ!”

Gündem Yayın: 25 Nisan 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 25.04.2022 13:14:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2291 okunma
Google News

CHP KÜTAHYA MİLLETVEKİLİ ALİ FAZIL KASAP: “TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR’UN HAKKINI KİMSEYE YEDİRMEYİZ!” 

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge yükselme maçları 2. Etabında 3. Lige yükselme Play Off müsabakalarında Tekirdağspor ile TKİ Tavşanlı Linyitspor arasında İnegöl’de oynanan maçta 2-1 mağlup olmasına karşın Tekirdağspor’un bir futbolcusunun cezalı olduğunu ve Tekirdağspor kural ihlali yaptığını belirtti.

Türkiye Amatör Futbol Disiplin Kurulu Başkanlığı ve Türkiye Futbol Federasyonu Tekirdağspor’un hükmen mağlup sayılmasını ve Tavşanlı Linyitspor’un 3. Lige terfi ettirilmesi için adım atmalı diyen Kasap şöyle dedi:

“Anadolu’nun iki güzide kulübü olan Tekirdağspor ve Tavşanlı Linyitspor yapmış oldukları maç müsabakasında Tekirdağspor’un bir futbolcusu cezalı olduğu halde maçta oynamış Tekirdağspor kural ihlali yapmıştır. Bu kabul edilebilir bir durum değildir. Tavşanlı Linyitspor’un hakkını kimseye yedirmeyiz. Futbol Federasyonu’nun hakkaniyetli bir karar vereceğine inanıyorum.”  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.