TKİ Tavşanlı Linyit İkinci Yarıya Hazır

TUNA İŞLEYEN - GÖRÜNTÜLÜ

Spor Yayın: 02 Şubat 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 02.02.2022 12:20:43
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
1165 okunma
Google News

Bölgsel Amatör’de mücadele eden Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Sertaç Gezer  Antalya Kampı’nın ardından  ikinci yarıya hazır olduklarını ifade etti.  


  İlk yarıyı Anadolu Üniversitesi’nin ardından 2. sırada bitiren kırmızı siyahlılar Tavşanlı ilçesi Tunçbilek'te bulunan tesislerde yaptığı  antrenmanlar ile ikinci yarıya hazırlandı.
  Tunçbilek Beldesinde bulunan  TKİ Linyitspor Sosyal Tesislerinde yönetim ve futbolcuları ziyaret eden basın mensupları ikinci yarıya şampiyonluk için kenetlenmiş olarak hırslı ve özverili  çalışmaları ortaya koydukları görüldü.
  2. yarıya  4 transfer yaparak  giren Linyitspor’da hedef sezon sonu şampiyonluğa ulaşarak 3.lige yükselmek.

 


  “TAVŞANLI LİNTSPOR ASLA PES ETMEZ”
  Yeni transferler ve ikinci yarı hazırlıklarını değerlendiren teknik direktör Gezer şunları söyledi ;
  “ Son durumumuz iyi. Kardan dolayı antrenman yapamamıştık. Sağ olsunlar Tavşanlı'nın iki takımı Tepecik Belediyespor ve Akıncılarspor bize sahalarını verdiler. Oralarda antrenman yaptık salonda çalıştık. Sonra yönetimimiz  sahamızı açtırdı,  şimdi bir hafta on gündür burada çalışıyoruz. Şartlar zor ama herkese zor tabi. O yüzden bu şartların üstesinden gelecek güce sahibiz. Takımımıza bir kaleci, solbek, orta saha ve sağ açık oyuncusu takviyesi yaptık. İki tanede genç oyuncu kattık kadromuza.Tabi bizden ayrılanlar da oldu. Ayrılanların hepsi kendi istekleri ile ayrıldılar. Hedefleri doğrultusunda biz de yollarını açtık. Helalleştik ve ayrıldık.
  Bütün takımlar için ikinci yarılar daha zor geçer. İlk oynayacağımız maç Gerede takımı, güçlü bir takım ama onları yenecek güce sahibiz. Onları kendi sahamızda yeneceğiz. Biz o potansiyele sahibiz. Tavşanlı Linyitpor’un pes etme gibi bir şansı yok. Biz hem karakterimiz olarak  kulüp yönetimi olarak da pes etmeyiz. Bu takım  şartların ölçüsünde şampiyonluğu sonuna kadar kovalayarak bu şehre bu taraftara en layık olduğu şeyi verecektir, kimsenin şüphesi olmasın.” Dedi.
  Takım kaptanı Timuçin Aşçıgil ise basın mensuplarına yaptığı açıklamada ikici yarı için gereken çalışmalarını tamamladıkların ifade ederek, takıma yeni katılan takım arkadaşlarının takıma çabuk uyum sağladıklarını  ve sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacaklarına inandıklarını söyledi.


  Yapılan yeni transferleri değerlendiren takımın genel kaptanı Yasin Karaarslan, “ Devre arası kampımız verimli geçti. 4 yeni transferimiz hepsi de kampa yetişti. Malum Tavşanlı’daki  hava şartlarından dolayı devre arası süreci zorlu geçti. Ama genel olarak kampımız verimli geçti. Tekrar bizi yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ederim “ dedi.
  Basın Sözcüsü Özgür  Şahin ise “ Kamplarımız verimli geçti. Her geçen gün üzerine koyarak devam eden bir Linyitspor var. Ara transfer döneminde gerekli bölgelere takviyeler yaptık. Bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sıralama olarak ikinci sıradayız evet, ama mücadeleci ruhumuz ile son maça kadar devam edeceğiz. Bizim isteğimiz Tavşanlı Linyitspor  taraftarının son maça kadar bizlere destek olmasıdır.” dedi.

 


  Yeni transferler Harun Bayrakçı, İbrahim Kongur, Emirhan Kılıç ve Polat Ertek gazetecilere yaptıkları açıklamalarda şu ifadelerde bulundular ;
  “Tavşanlı Linyitspor başarıları ile nam salmış köklü bir kulüp. Bunun bilincinde olarak buraya geldik. Sezon sonunda şampiyon olarak Tavşanlı halkına bu sevinci yaşatmak için elimizden geleni yapacağız"
  Linyitspor sevdalısı tarafarlardan takımını yalnız bırakmayan Mehmet Yıldırım, Niyazi Turgut ve İstanbul’dan  antrenmanı izlemeye gelen Selçuk Turmuş ise Tavşanlı Linyitspor'a güvenlerinin tam olduğunu  beyan ederek; “Nasıl ki Leblebi Tavşanlımızın sembolü ise Linyitspor da Tavşanlı’nın değeri ve sembolüdür. Tavşanlı halkı olarak takımımızın yanında olmalıyız“ dediler.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.