TKİ Tavşanlı Linyitspor Antalya kampından döndü

Spor Yayın: 15 Ocak 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 15.01.2020 14:27:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2029 okunma
Google News

TKİ Tavşanlı Linyitspor Antalya kampından döndü

 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Bölgesel Amatör Ligi 9. grupta mücadele eden TKİ Tavşanlı Linyitspor 1 haftalık Antalya kampından döndü.

Hafta sonu deplasmanda Arifiye Kalaycıspor ile karşılaşacak olan TKİ Tavşanlı Linyitspor'un teknik direktörü Fuat Gümüşay, transferler ve hedefler ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

 

İkinci devre öncesi yeni transferlerin müjdesini veren Gümüşay, “13 maçın hepsini kazanmak için mücadelemizi yapacağız. Hem yarışacağız, hem de sene içerisinde yapılanacağız. Ara açık, şampiyonluk zor ama imkansız değil” dedi

Ligin ilk yarısında büyük bir hayal kırıklığı oluşturan ve Fuat Gümüşay’ın takımın başına getirilmesiyle yeni bir yol haritası çıkaran TKİ Tavşanlı Linyitspor ikinci yarı hazırlıkları Antalya’da tamamlandı.

Hakan Soylu, Hakan Doğan, Hayrettin Çınar, Uğur Yalçın, Cihat Serkan Akcan, Kemal Akbaba gibi isimlerle yollarını ayıran Linyitspor, şuana kadar Doğan Aydın, Samet Aydın, Cihan Bal, Cemal Şener ve Furkan Yıldırım’ı kadrosuna kattı. Antalya kampını ve takımı  değerlendiren TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Fuat Gümüşay, eksik gördükleri birkaç mevkiye daha transfer yapacaklarını söyledi.   

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.