TKİ Tavşanlı Linyitspor için harekete geçtiler

Avrupa Kütahyalıları TKİ Tavşanlı Linyitspor 'un haklı mücadelesi yanında olduklarını belirtti

Spor Yayın: 24 Nisan 2022 - Pazar - Güncelleme: 24.04.2022 22:26:38
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
2817 okunma
Google News

TKİ Tavşanlı Linyitspor için adaletin yerini bulacağına inanıyorlar. 3. Lige çıkış maçında TKİ Tavşanlı Linyitspor Tekirdağspor karşılaşması sonrası 2-1 mağlubiyetten sonra Tekirdağ sporda 8 numaralı futbolcunun cezalı olması ve karşılamada kadroda yer almaması gerekirken yer aldığı TKİ Tavşanlı Linyitspor tarafından tespit edilmiş, Türkiye Futbol Federasyonuna iletilmiştir. Olay basında yer almasından sonra Kütahya Sivil Toplum hareketleri Tavşanlı Linyitspor'un yanında olduklarını ve bu haksızlığa göz yumulmaması gerektiğini vurguladılar.

 

AVRUPA'DAN DA YANKI BULDU

 

Almanya'dan Wupertal Kütahyalılar Derneği Başkanı İsmail Taşçıoğlu , TKİ Tavşanlı Linyitspor 'a sahip çıktıklarını, şayet bir hata varsa bunun düzeltileceğine inandıklarını söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.