Trafik Haftası Cumhuriyet Meydanı’nda Kutlanıyor

Trafik Haftası Cumhuriyet Meydanı’nda Kutlanıyor

Gündem Yayın: 05 Mayıs 2015 - Salı - Güncelleme: 05.05.2015 19:49:32
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3153 okunma
Google News
 

Trafik Haftası Cumhuriyet Meydanı’nda Kutlanıyor

Tuna İŞLEYEN / TAVŞANLI / DHA

 

Trafik haftasında halkı ve çocukları bilinçlendirmek için, Tavşanlı Belediyesi ve Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün birlikte düzenlediği etkinlikle ‘’Trafik Haftası’’ kutlanıyor.

Kutlamalar için Cumhuriyet Meydanı’nda ‘’Trafik Haftası Çadırı’’ kuruldu.

Kurulan Trafik Haftası Çadırı’nda bilgilendirme amaçlı, afiş, slayt gösterisi, çeşitli broşür ve ikramlar bulunuyor.

Tavşanlı’nın çeşitli bölgelerinde mobese kameralarının kaydettiği kazalar gelen ziyaretçilere izletiliyor.

Trafik polisleri ve Belediye personeli, halkımıza ve okullardan toplu olarak gelen öğrencilere,trafik kuralları konusunda bilinçli bir toplum oluşturabilmek için,  trafik kuralları ile ilgili bilgiler veriliyor. Trafik Haftası kutlamalarına Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Tavşanlı Emniyet Müdürü Ümüt Yücel, Tavşanlı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Atabay ve vatandaşlar katıldı.

   Kutlamalarla ilgili olarak bir açıklama yapan Tavşanlı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Atabay;’’Tüm trafik kuralları önemlidir. Unutulmamalıdır ki bir trafik kuralını ihmal ederek kazanılan 1-2 dakika hayatların kararmasına neden olabilir. Üstelik sadece trafik kuralını ihlal edenin değil, yoldan geçen herhangi bir vatandaşın ya da öndeki aracın hayatına da mal olabilir. Bu nedenle trafik kurallarına uymak için elimizden geleni yapmalıyız. Hem kendi hayatınız hem de trafikteki diğer insanların hayatları için trafik kurallarına uymak önemlidir.’’dedi.

Cumhuriyet Meydanı’na kurulan ’’Trafik Haftası Çadırı’’ perşembe gününe kadar hizmet verecek.

            

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.