Trafik Medya Ödülleri Projesi

Gündem Yayın: 26 Ekim 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 26.10.2020 09:36:01
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
1293 okunma
Google News

Kütahya Valisi Ali Çelik, İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce’nin katılımıyla gerçekleştirilen Trafik Medya Ödülleri Projesi Değerlendirme Toplantısı’na katıldı.

Trafik kazalarını azaltmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla İçişleri Bakanlığınca hayata geçirilen “Trafik Medya Ödülleri Projesi” kapsamında Değerlendirme Kurulu Üyeleri İstanbul’da bir araya geldi. 

Toplantıya; İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce ile Kütahya Valisi Ali Çelik’in yanı sıra RTÜK İzleme ve Değerlendirme Dairesi Başkanı Murat Ellialtı, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın ve Film Yapımcısı Birol Güven katıldı. 

Toplantıda; trafik konusunda vatandaşları bilinçlendiren ve trafik kuralları konusunda topluma örnek olacak içeriklere sahip TV dizileri, haber programları, haberler ile magazin programları belirlendi. 

Trafik Medya Ödülleri Töreni, 27 Ekim Salı günü saat 18.00’de İstanbul Condrad Bosphorus Otel’de gerçekleştirilecek. 
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.