Trendyol’dan Kütahyalı satıcıya ödül

Ekonomi Yayın: 27 Ağustos 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 27.08.2022 12:45:17
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2010 okunma
Google News

Trendyol’dan Kütahyalı satıcıya ödül

Trendyol Star Ödülleri’nin Ağustos ayı sahipleri belli oldu

Satıcılarına ve müşterilerine en iyi alışveriş deneyimini sunmak için çalışan Trendyol, platformundaki satıcıları ödüllendirmeye devam ediyor. Her ay düzenlenen Trendyol Star Ödülleri’nde Ağustos ayının 'En Hızlı Büyüme' ödülünü Kütahyalı marka 'İnciko' aldı.

Trendyol’un platformunda yer alan satıcıları her ay farklı dallarda ödüllendirdiği Trendyol Star Ödülleri’nin Ağustos ayı kazananları belli oldu. Ödül töreni, Trendyol’un satıcılarının işlerini geliştirmelerine, büyütmelerine ve çok daha fazla müşteriye ulaşmalarına destek olmak amacıyla bilgi ve deneyimlerini paylaştığı Online İş Ortağı Buluşmaları kapsamında gerçekleşti.

Ağustos ayında da İstanbul, Kütahya ve Denizli’den beş satıcı ödüle layık görüldü. 'En Hızlı Büyüme' ödülünü Kütahyalı marka 'İnciko', 'En Çok Öğrenen' ödülünü Denizlili marka 'Ur Temizlik' aldı.  İstanbul’da faaliyet gösteren satıcılardan ‘Jack&Jones’ 'En İyi Operasyon' ödülüne, ‘Farmakozmetika’ ‘En İyi Müşteri Deneyimi’ ödülüne, 'Millionaire' ise 'En Aktif Satıcı Paneli' ödülüne sahip oldu. 

Ağustos 2020’den bu yana düzenlenen Trendyol Star Ödülleri kapsamında bugüne kadar performansları altı farklı kategoride değerlendirilen 150’ye yakın satıcı ödül aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.