TTSO 'DAN MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ SINAVI

Eğitim Yayın: 22 Eylül 2020 - Salı - Güncelleme: 22.09.2020 13:15:47
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1475 okunma
Google News

TTSO 'DAN ÇELİK KAYNAKÇI, ALÜMINYUM KAYNAKÇISI ve KAYNAK OPERATÖRÜ MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ SINAVI
TOBB tarafından kurulan ve Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) tarafından yetkilendirilen TOBB (Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri) MEYBEM tarafından düzenlenen, “Mesleki Yeterlilik Belgesi” sınavları, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi  Odası (TTSO) işbirliğiyle Çelik kaynakçı ve Kaynak Operatör  Sınavı gerçekleştirilecek.
Sanayi kuruluşlarının en çok ihtiyacı olan mesleklerden olan Çelik Kaynakçı Seviye 3 , Alüminyum Kaynakçısı Seviye 3 ve  Kaynak Operatörü Seviye 4 alanlarında mesleki yeterlilik belgesi sınavları TTSO gerçekleştirilecektir.
Genel katılıma açık olacak olan Mesleki yeterlilik sınavına katılabilmek için herhangi bir firmada çalışma zorunluluğu bulunmuyor. Sınavlara katılmak isteyen kişilerin ya da ilgili mesleklerde belgesiz çalışanı olan firmaların 30 Eylül 2020 Çarşamba  gününe kadar Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası’na başvuru yapmaları gerekmektedir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.