Turmuş "Bu hafta kurtuluş mücadelemiz"

Turmuş "Bu hafta kurtuluş mücadelemiz"

Spor Yayın: 06 Aralık 2014 - Cumartesi - Güncelleme: 06.12.2014 13:15:18
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3218 okunma
Google News

TURMUŞ   “DEVRE SONUNDA RAKİPLERİMİZE EŞİT SEVİYEYE GELMEK İSTİYORUZ”

 

Tuna İŞLEYEN / TAVŞANLI / DHA

Tki Tavşanlı Linyitspor taraftar  grubu Lise Tayfa,  Akşam yemeğinde takıma moral verdi.

Linyitspor Kulüp başkanı Akın Şirin, Teknik Direktör Ümit Turmuş, Teknik Ekibi,  Linyitspor Yönetiminden Özgür Ergöçmen,  Kulüp Müdürü Ethem Yaşar, Masör Harun Kuş , futbolcular ile birlikte akşam yemeğinde  bir Cafe’de bir araya geldiler. 

Teknik Direktör Ümit Turmuş Linyitspor hakkında gazetemize şu açıklamalarda bulundu;

“  Şu anda futbolcularımızın gayretlerinden ve çalışmalarından, sahada verdiğimiz görevleri yapmalarından memnunuz.  Oyun olarak, mücadele olarak geldiğimiz günden şu ana kadar müthiş bir aşama yaptık. Ama sahaya yansıması açısından istediğimizi henüz elde edemedik. Bugün 5-6 puan fazlamız olabilirdi. Futbolda 3 değişen bir değişen faktör var başarıda. Değişen faktörler şunlar ; şans faktörü maç maç değişiyor, rakibin gücü maç maç değişiyor ve bizim gayretimiz maç maç değişiyor. Değişmeyen faktör ise takım kurgusu ve ligdeki yeterliliği. Biz çalışmalarımızı sürdürüyoruz devre arasına yönelik . Ancak mevcut futbolcularımızla devre sonuna doğru  üç maçtan Ümrüaniye, Trabzon 1461 ve bu hafta oynayacağımız Turgutluspor karşılaşmaları var. Bu karşılaşmalardan en az 6  puan en azından ikinci yarı rakiplerimizle eşit seviyeye geleceğiz. Bu hafta kurtuluş mücadelemiz olacak. Herkesi yanımızda bekliyoruz. İnsanlar da bizim yanımızda olur şevkimizi arttırırsa , futbolseverlerin enerjileri bir araya gelirse çok kısa sürede başarıyı yakalayacağız. Turgutlu maçı bizim için çok önemli” dedi.

Turmuş; “kendi sahamızda oynamak bize artı kazandıracak”

“ Tavşanlı Linyitspor olarak stat sorunumuz var. Stada baktığımızda zemin çok güzel, harika bir saha. Tribünler ve çevre düzenlemesi sıkıntısı var. Biz geldiğimizde Tokat maçına yetişecek denilmişti. Devre arası söylendi ancak yetişeceğini düşünmüyorum. Bu konuda sahanın bir an önce yapılması için Belediye başkanımızdan olsun, kaymakamımızdan olsun, Milletvekilimizden de destek bekliyoruz.” Dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.