ÜCRETSİZ ARAÇLAR KALKACAK

ÜCRETSİZ ARAÇLAR KALKACAK

Eğitim Yayın: 11 Haziran 2014 - Çarşamba - Güncelleme: 11.06.2014 16:22:48
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 46 sn.
3869 okunma
Google News

 

 

 

Tavşanlı belediyesinin geleneksel olarak uyguladığı, Kütahya’da yapılacak olan LYS sınavına öğrencilerin ücretsiz şekilde ulaşımlarını sağlamak için 14 Haziran Cumartesi ve 15 Haziran Pazar günleri saat:08.00 da Cumhuriyet Meydanından ücretsiz olarak araçlar kaldırılacak.

 Konuyla ilgili olarak Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler;  “Sınav araçlarına kayıt işlemi Belediyemiz 3.katında bulunan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden, sınav giriş belgesi ile yapılmaya başlanmıştır. Ülkemizin geleceği olan geçlerimize girecekleri sınavlarda başarılar diler, şan, şeref, adalet ve iman dolu tarihimizin, geçmişten günümüze taşınarak, tekrar dünyadaki gündemi belirleyici güç olma yolunda hızla ilerleyen ülkemizi daha da ilerilere taşınmasını dilerim” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.