Üniversite Eğitiminin Güçlendirilmesi İçin

Eğitim Yayın: 01 Ekim 2019 - Salı - Güncelleme: 01.10.2019 12:10:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2156 okunma
Google News

Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara'nın makamında bugün üniversite eğitiminin güçlendirilmesi adına önemli bir toplantı gerçekleştirildi.
Toplantıya Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ağca, Dekan Yardımcısı Dr. Kansu Gençer, DPÜ Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Haluk Güneş, DPÜ Gelişim Stratejileri Müdürü Doç Dr. Bülent Cırık, ve Fakülte Sekreteri İbrahim Özdemir katıldı.
Daha sonra değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Mustafa Güler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla Tavşanlı'ya açılan fakültenin önemine vurgu yaptı.
Başkan Güler "Ocak ayında Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, yayınlanan Resmi Gazete ile ismini değiştirerek “Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi” olmuştu. YÖK Başkanımız Yekta Saraç ile yaptığımız görüşmelerin ardından Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın oluruyla ilçemize çok önemli bir yol açıldı. Burada yüksek okul eğitimimizi güçlendirmek, çeşitlendirmek gerekiyor. Kaymakamımız Yüksek Kara nezdinde hocalarımızla yapılan toplantılarımızda bunu amaçlamaktadır. İnşallah hepimiz üzerimize düşen görevi yaparak fakültemizi dolayısıyla üniversitemizi güçlendireceğiz. Gençlerin her türlü ihtiyacında Tavşanlı Belediyesi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada yanlarında olacaktır." ifadelerini kullandı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.