VALİ AHMET HAMDİ NAYİR CUMHURİYET BAYRAMI RESEPSİYONU VERDİ

Gündem Yayın: 30 Ekim 2018 - Salı - Güncelleme: 30.10.2018 09:38:46
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1839 okunma
Google News

VALİ AHMET HAMDİ NAYİR CUMHURİYET BAYRAMI RESEPSİYONU VERDİ
Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir ile eşi Münevver Nayir 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle resepsiyon verdi. 
 
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 95. yıl dönümü sebebiyle düzenlenen resepsiyona katılım yoğun oldu.


 
Vali Ahmet Hamdi Nayir ve eşi Münevver Nayir’in ev sahipliğinde Polis Evi’nde düzenlenen resepsiyona, Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Necati Gündüz, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Baro Başkanı Ahmet Atam, Vali Yardımcıları Mustafa Güney, Arif Yalçın, Kenan Eskin ile Ali Bezirgan, İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, askeri erkan, daire müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, protokol üyelerinin eşleri ile davetliler katıldı.
 
Konuklarını tek tek kapıda karşılayan Vali Ahmet Hamdi Nayir ile eşi Münevver Nayir daha sonra salonu gezerek herkesin Cumhuriyet Bayramı’nı tebrik etti.
 


 “CUMHURİYET EN ÖNEMLİ BİRLEŞTİRİCİ UNSUR”
 
Katılımlarından dolayı konuklarına teşekkür eden Vali Ahmet Hamdi Nayir birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Vali Nayir, “Toplumumuzun her kesiminin iştirakiyle bayram neşesini birlikte yaşadık. Bayramlar, birlik ve beraberlik günleri. Bu hem milli bayramlarımızda hem dini bayramlarımızda ortak hususiyetlerimizden. Cumhuriyet zaten bizi birbirimize bağlayan, kenetleyen, atanmışıyla, seçilmişiyle bir araya getiren en önemli unsurlardan, en büyük nimetlerimizden biri. Bizler merkezi ve yerel yönetimler, Sivil Toplum Kuruluşlarımız, üniversitelerimiz ve halkımızla birlikte bir yerlere gelinebileceğine inanıyoruz. Cumhuriyet de bunun en önemli çimentosu, en önemli birleştirici unsuru. Cumhuriyet Bayramı’nızı kutluyor, gelecekte sağlık, sıhhat, birlik ve beraberlik içerisinde ülke ve millet olarak nice bayramlarda birlikte olmayı diliyorum. Herkes üzerine düşen görevi yaptıktan sonra bu çalışmalar, bu birlik ve beraberlik de devam ederek artacaktır” diye konuştu.


 
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu kapsamında gecede Tugay Bandosu ile Ahmet Yakupoğlu Güzel Sanatlar Lisesi Korosu da bir konser verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.