VALİ AHMET HAMDİ NAYİR’İN 10 KASIM MESAJI

Gündem Yayın: 10 Kasım 2016 - Perşembe - Güncelleme: 10.11.2016 12:32:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3654 okunma
Google News

VALİ AHMET HAMDİ NAYİR’İN 10 KASIM MESAJI
Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 78. yılında bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz.
 
Milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Kurtuluş Savaşı ile yeniden ve daha güçlü bir şekilde tarih sahnesine çıkmış, bağımsızlığını ilelebet yaşatma, azim ve kararlılığını tüm dünyaya göstermiştir.

10 Kasım'lar, sadece yas günü değil, Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedefte ilerlememizi hatırlatan günler olmalıdır. Atatürk’ün bize emanet ettiği bu cennet vatanın ve Cumhuriyetin, ilelebet var olması için göstereceğimiz çaba, O'na olan saygımızın en güzel ifadesi olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle bu güzel vatanı Türk Ulusuna armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 78. Yıl dönümünde bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.
 

 Ahmet Hamdi NAYİR
Kütahya Valisi  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.