Vali Ali Çelik Gazetecileri Ziyaret Etti

Gündem Yayın: 10 Ocak 2021 - Pazar - Güncelleme: 10.01.2021 21:53:49
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
912 okunma
Google News
Vali Ali Çelik Gazetecileri Ziyaret Etti
 
 
Vali Ali Çelik, 1961 yılından beri kutlanmakta olan “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nün bu yıl koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan kısıtlama gününe denk gelmesi sebebiyle gazetecileri iş yerlerinde ziyaret etti. 
 
Kütahya Valisi Ali Çelik; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle Kütahya’daki günlük, haftalık gazeteler ile Kütahya Gazeteciler Cemiyeti, Anadolu Ajansı (AA), Demirören Haber Ajansı (DHA) İhlas Haber Ajansı (İHA), TRT il temsilcisi ve Türk Haber TV’yi ziyaret etti. 
 
Ziyaretlerine Kütahya Gazeteciler Cemiyeti ile başlayan Vali Ali Çelik; Anadolu Ajansı, Demirören Haber Ajansı, İhlas Haber Ajansı, TRT Kütahya İl Temsilciliği ile Ekspres, Kütahya Postası, Yeni Kütahya, Zafer, Medya Kütahya, Gazete Kırküç, Hisar, Dumlupınar, Vizyon, Gündem, Doruk, Telgraf gazetelerini ziyaret ederek gazetecilerin “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü tebrik etti.
 
Doğru ve güvenilir gazeteciliğin önemine değinen Vali Ali Çelik, “İletişim teknolojilerindeki yeniliklerle birlikte bugün, insanlar, tüm dünyadaki gelişmelere daha hızlı ulaşabilir duruma gelmiş, basın her zamankinden daha etkin bir konuma ulaşmıştır. Dolayısıyla basın çalışanlarının sorumluluğu ve meslek etik ilkelerinin önemi her geçen gün artmaktadır” dedi. 
 
Günün anısına gazetecilere hediyelerini takdim eden Vali Ali Çelik, çalışmalarında başarılar diledi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.