Vali Ali Çelik, yol çalışmalarını inceledi

Gündem Yayın: 26 Mayıs 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 26.05.2021 14:30:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
989 okunma
Google News
Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Kütahya’nın Emet ve Hisarcık ilçelerine giden Vali Ali Çelik, yol çalışmalarını inceledi.

2021 İl Özel İdaresi onarım ve altyapı güçlendirme programında yer alan Devlet yolu Güldüren Köyü arasındaki yol çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Vali Çelik, 5 km. uzunluğundaki yolun yıl içerisinde tamamlanarak vatandaşların daha güvenli ve konforlu bir yolda seyahat etmelerine olanak sağlayacağını söyledi.

Vali Çelik’e Emet Kaymakamı Hasan Çiçek, Hisarcık Kaymakamı Buğra Karadağ, Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak, İl Genel Meclisi üyeleri Halil Mallı, İsmail Elmacı, Mustafa Şen, İbrahim Kılıç ile ilgili kurumların temsilcileri eşlik etti.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.