VALİ ŞERİF YILMAZ DEPREM HAFTASI SERGİSİNİN AÇILIŞINA KATILDI

VALİ ŞERİF YILMAZ DEPREM HAFTASI SERGİSİNİN AÇILIŞINA KATILDI

Gündem Yayın: 04 Mart 2016 - Cuma - Güncelleme: 04.03.2016 15:58:52
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
2667 okunma
Google News

VALİ ŞERİF YILMAZ DEPREM HAFTASI SERGİSİNİN AÇILIŞINA KATILDI

1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında Kütahya İl Afet Ve Acil Durum Müdürlüğü Sera AVM’de vatandaşları bilgilendirmek için bir sergi açtı.

Serginin açılışına Vali Şerif Yılmaz, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Uğur, Vali Yardımcısı Şükrü Özcan bazı daire müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Kütahya İl Afet Ve Acil Durum Müdürü Ahmet Ali Artun farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen etkinliklerin Deprem Haftası boyunca süreceğini kaydetti. 

Vali Şerif Yılmaz açılış kurdelesini kestikten sonra beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte Kütahya İl Afet Ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), İtfaiye ve 112 Acil Çağrı Merkezi’nin araç ve gereçlerinin yer aldığı sergiyi inceledi. 

4 Mart Cuma günü Vali Şerif Yılmaz tarafından açılışı yapılan sergi 3 gün boyunca ziyarete açık olacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.