Vali Yılmaz Hisarcık Belediyesinde

Vali Yılmaz Hisarcık Belediyesinde

Gündem Yayın: 05 Aralık 2014 - Cuma - Güncelleme: 05.12.2014 21:20:50
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2116 okunma
Google News

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz ,ilgili daire müdürleri ile birlikte bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Hisarcık ilçesini ziyaret etti. Belediye Başkanı Fatih Çalışkan'ı makamında ziyaret eden Vali Yılmaz , ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yılmaz daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte çarşı merkezde vatandaşlarla sohbet etti.

Vali Yılmaz ve beraberindeki heyet ilçede yapımı devam eden okul ve yolçalışmalarını yerinde inceledi.Bölgede su ve yol sorunlarıyla ilgili çalışmaların hızla devam ettiğini ve kısa sürede çözmek için çaba sarfettiklerini söyleyen Vali Yılmaz beraberindeki heyetle Hisarcık Anadolu Lisesi Öğrenci Yurdu ve Hisarcık Merkez İlkokul inşaatında incelemelerde bulunup yetkililerden bilgi aldı.

Daha sonra Vali Şerif Yılmaz, Kütahya Valiliği İl Özel İdaresi tarafından Hisarcık İlçesi Beyköy-Kutluhallar Köyü arasında yapılan 4 km yol genişletme ve onarım çalışmaları ile, yeni yapılan Kutluhallar Köprüsünü yerinde inceledi ve yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İncelemer sonrasında Yılmaz, Kutluhallar Köylüleriyle sohbet ederek onların istek ve sorunlarını dinledi. Beyköy' e geçen Vali Şerif Yılmaz, orada da köylülerle sohbet ederek onların istek ve sorunlarını da dinledi.

İncelemeler sırasında Vali Şerif Yılmaz' a, Hisarcık Kaymakamı Fethi Savran, Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz,il genel meclisi üyeleri ,Daire Müdürleri ve diğer yetkililer eşlik ettiler.
Vali Yılmaz Hisarcık Esire Termal Tesislerinde düzenlenen yemek programından sonra ilçeden ayrıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.