Web Aksiyon markası tescillendi

Türkiye de binlerce firmanın Web sitesini ve İnternet hizmetlerini bünyesinde yürüten Web Aksiyon yazılım firması başarısını tescilledi.

Teknoloji Yayın: 20 Şubat 2016 - Cumartesi - Güncelleme: 20.02.2016 20:28:45
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
6534 okunma
Google News

Her biri kendi alanında en az 10 yıl tecrübeli yazılım uzmanları ve sistem analistlerinden oluşan deneyimli ekip ile bilişim sektöründe yeniliklere süreli karşımıza çıkıyor.

7/24 hizmet veren Web Aksiyon yazılım firması 2016 ilk çeyreğine planladığı 03.11.2014 yılında başvurduğu marka tescili ile başvurusu 31.03.2016 tarihinde resmi gazetede yayınlanması ardından 19.01.2016 tarihinde markasını resmileştirdi.

Şirket sahibi Aytekin ELİAÇIK ayrıca şunlardan bahsetti; “Marka tescilini kendi markamızı korumak adına elbette gerçekleştirdik. Ancak piyasayı araştırdığımız zaman birçok kendini yazılımcıyım diye tanıtım merdiven altında warez gibi ortamlardan yazılımı alıp sattıklarını biliyoruz. Yine yazılımı bu kişilerden aldıkları yazılımla telif haklarından bir çok kişinin tazminatla karşılaştığını gördük. Marka tescilli firmamızda bu gibi olasılıkların kesinlikle olmayacağını, yine bizim yazılımları kullanan müşterilerin hukuksal boyutta herhangi bir durumla karşı karşıya geldiğinde markamızın da devreye girerek gerekli işlemleri yapacağımızı, yazılımlarımızı güven içerisinde kullanacaklarını belirtmek isteriz.” dedi.

Yine www.webaksiyon.com firması olarak yazılım sektöründe farklı arayüz ve sektörlere yönelik yazılım geliştirdiklerini, basın sektöründe ise farklı projelerle müşterilerin karşısına sürprizlerle çıkacaklarını belirtti.

Firmalarının kurumsal ve tam resmi çalıştıklarını, arka planda var güçleriyle personellerin hizmet verdiklerini ve yine Web Aksiyon firmasını tercih eden tüm müşterilerine teşekkürü borç bildiklerini belirttiler.

Bizimde haber sitemize gösterdikleri desteklerden dolayı firma ve çalışanlarına teşekkür eder başarılar dileriz.

Firma portföyünü ve yazılımları detaylı incelemek için www.webaksiyon.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.