Yeni başkan Canlıdinç

Spor Yayın: 18 Kasım 2021 - Perşembe - Güncelleme: 18.11.2021 11:59:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1471 okunma
Google News

Yeni başkan Canlıdinç
 
Türkiye Futbol Federasyonu Hakem İşleri Müdürlüğünce mevcut il hakem kurulunda gözlemci atama sorumlusu olarak görev yapmakta olan, eski dönem Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kütahya Şube Başkanı olarak da görev yapan Gökmen Canlıdinç Kütahya  İl Hakem Kurulu Başkanlığına atandı.
 
 
Kütahya İl Hakem Kurulu Başkanı Gökmen Canlıdinç yaptığı açıklamasında; "Merkez Hakem Kurulunun takdiri sonucunda bize bu göreve layık gören yöneticilerimize ve Kütahya’da destek veren herkese teşekkür ederim. Türk hakemliğine ve Kütahya futbol camiasına hizmet etmek için il hakem kurulumuzu oluşturduk." dedi. Canlıdinç, amacı Kütahya ve Türkiye hakemliğine yeni yüzler kazandırarak kaliteli insan ve kaliteli hakem yetiştirmek amacında olduğunu söyledi.

İl Hakem Kurulu Başkanı Gökmen Canlıdinç’ ile birlikte yönetim kurulunda Başkan Vekili Lokman Top, Gözlemci Atama Sorumlusu Muzaffer Süleyman Sarı, Hakem Atama Sorumlusu Mustafa Kutlu ve Raportör Mehmet Yazılıkaya bulunmaktadır.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.