Yetim öğrencilere tablet hediye edildi

Tuna İŞLEYEN - GÖRÜNTÜLÜ

Eğitim Yayın: 18 Şubat 2021 - Perşembe - Güncelleme: 18.02.2021 12:01:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1667 okunma
Google News

              

Yetim öğrencilere tablet hediye edildi

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde yetim yardımı yapılan öğrencilere tablet hediye edildi.

Salgın sürecinde uzaktan eğitimlerine devam edebilmeleri için 2 yetim öğrenciye verilmek üzere tabletler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği tarafından aylık yetim yardımı yapılan öğrenciler arasında Tavşanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü  Salim Karaboğa tarafından yapılan değerlendirme ile iki öğrenciye, Fatih İmam Hatip Ortaokulu Mehmet Korul ve Şeyh Edebali İmam Hatip Ortaokulu Yunus Başçı aracılığıyla tablet teslim edildi.

 

 

Teslim törenine İHH Tavşanlı Şubesi Başkanı İbrahim Vehbi Atabay ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Murad Aydın da iştirak etti.

İHH Tavşanlı Şubesi Başkanı İbrahim Vehbi Atabay, İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği tarafından teslim edildi.  

İHH Tavşanlı Şubesi Başkanı İbrahim Vehbi Atabay, yaptığı açıklamada, salgın döneminde İHH'nin verimli bir şekilde çalıştığını ve Türkiye genelinde yardım kampanyaları düzenlediğini ifade ederken, bu kapsamda iki yetim öğrenciye tablet verildiğini söyledi. 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.