Zafer Kalkınma Desteği ile okulda yenilik

ZAFER KALKINMA AJANSI DESTEĞİ İLE OKUL YENİLENİYOR

Eğitim Yayın: 11 Ocak 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 11.01.2021 13:25:37
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
1542 okunma
Google News

Zafer Kalkınma Desteği ile okulda yenilik

 

 


Tavşanlı MTAL hazırladığı Proje ile atölye ve laboratuvarlarının 21. yüzyıl gereksinimlerine uygun olarak fiziki ve teknik altyapısının iyileştirilmesi amaçları doğrultusunda yeniliyor. 

Bu kapsamda Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa, Belediye Başkan Yardımcısı M.Ali Akar ve Tavşanlı Belediye Encümeni ve Gençlik ve Spor Komisyonu başkanı Furkan Dinçer okulu ziyaret ederek yeni kurulacak CNC Fiber Lazer Kesim Atölyesi, Endüstriyel Otomasyon Laboratuvarı ve Elektrikli Ev Aletleri Teknik Servis Atölyelerinin fiziki alt yapısının iyileştirilmesi kapsamında yapılacak tadilatlar hakkında yerinde incelemelerde bulunarak çalışmalara başlandı.
Ayrıca, Tavşanlı Belediyesi ile proje kapsamında imzalanan “Üretimde İşbirliği” protokolü doğrultusunda belediyenin talepleri, öğrenci ve öğretmenlerin döner sermaye çalışmaları ile okul atölyelerinde üretileceği bilgisi edinildi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.