chat odaları sohbet islami chat dini chat giftcardmall/mygift

Kayak festivali muhteşemdi

Gediz

Turizm Yayın: 18 Ocak 2026 - Pazar - Güncelleme: 18.01.2026 20:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

KÜTAHYA’nın Gediz ilçesinde bulunan Muratdağı Termal Kayak Merkezi, düzenlenen 'Kızak ve Kayak Festivali'ne ev sahipliği yaptı. Kütahya Valisi Musa Işın’ın katılımıyla gerçekleşen festivalde renkli görüntüler oluşurken, binlerce vatandaş kış sporlarının keyfini çıkardı.

Gediz Belediyesi öncülüğünde Muratdağı Termal Kayak Merkezi’nde düzenlenen festivale Kütahya Valisi Musa Işın’ın yanı sıra Milletvekili Ahmet Erbaş, il protokolü, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kış turizminin bölgedeki yükselen değeri Muratdağı, festival kapsamında kayak ve kızak tutkunlarını bir araya getirdi.

ÇOCUKLARIN KAR KEYFİ

Özellikle çocukların ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, katılımcılar kar üstünde kayak ve kızak yaparak doyasıya eğlendi.

Festival alanında incelemelerde bulunan Vali Musa Işın, yetkililerden merkezin kapasitesi ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vatandaşlarla yakından ilgilenen ve sohbet eden Vali Işın, festivalin geleneksel ikramı olan sucuk-ekmek dağıtımına katılarak vatandaşlara ikramda bulundu.

"ÜLKE TURİZMİ İÇİN ÖNEMLİ BİR DESTİNASYON"

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.