PROF DR.VURAL KAVUNCU’DAN AK PARTİ’NİN 25. YILINA
Kütahya

PROF DR.VURAL KAVUNCU’DAN AK PARTİ’NİN 25. YILINA: “ÇEYREK ASIRLIK BİR YOLCULUK”

24, 25 ve 26. Dönem AK Parti Kütahya Milletvekili, KSBÜ Kurucu Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, AK Parti’nin 25. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Ankara’da düzenlenen programa katılarak, çeyrek asırlık siyasi yürüyüşe ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
AK Parti’nin 14 Ağustos 2001’de milletin umudu olarak başlayan yolculuğunun, geçen 25 yılda Türkiye’nin yakın tarihindeki en önemli değişim ve kalkınma hamlelerinden birine dönüştüğünü belirten Kavuncu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Bu hareket gönül hareketidir” sözünün, geride kalan 25 yılın en güzel özeti olduğunu ifade etti.
Kavuncu, 25 yıllık süreçte sağlık, eğitim, ulaşım, savunma sanayii, enerji, sosyal politikalar, şehirleşme ve teknoloji başta olmak üzere ülkenin birçok alanında önemli eserlerin ortaya konulduğuna dikkat çekti.
Bu başarıların tek bir kişinin emeğiyle ortaya çıkmadığını vurgulayan Kavuncu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliği ve güçlü iradesinin yanı sıra hükümetlerin, milletvekillerinin, valilerin, belediye başkanlarının, teşkilatların ve bürokratların gayretlerinin de büyük önem taşıdığını belirterek, “Bütün bu yolculuğun arkasında milletimizin güveni ve desteği vardır.” dedi.
“DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR”
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın programda dile getirdiği “Daha yapacak çok işimiz var” sözlerine de vurgu yapan Kavuncu, 25 yıllık tecrübenin yalnızca geçmişte yapılanlarla gurur duymak anlamına gelmediğini ifade etti.
Kavuncu, asıl sorumluluğun elde edilen birikimi yeni fikirler, projeler ve hedeflerle buluşturarak geleceğin Türkiye’sini inşa etmek olduğunu belirtti.
Mesajının sonunda AK Parti’nin 25. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Prof. Dr. Vural Kavuncu, bu büyük yürüyüşe emek veren herkese teşekkür ederek, “Nice güçlü yarınlara Türkiye…” ifadelerini kullandı.








