Davut Efe’ye Cumhurbaşkanından hizmet şeref belgesi
Davut Efe’ye Cumhurbaşkanından hizmet şeref belgesi

Tavşanlı Ticaret ve Sanayi odası Yönetim Kurulu Başkanı Davut Efe’ye Cumhurbaşkanından hizmet şeref belgesi
Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Davut Efe, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen 2025 Yılı Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Takdim Töreninde önemli bir onura layık görüldü. Başkan Efe’ye, ülke ekonomisine ve ticaret hayatına sunduğu katkılardan dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Hizmet Şeref Belgesi takdim edildi.
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ev sahipliğinde Ankara’da gerçekleştirilen törende, uzun yıllar özveriyle görev yapan Oda ve Borsa Başkanları onurlandırıldı.
Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin büyüme hedeflerine ulaşmasında yerel ticaret ve sanayi odalarının katkısına dikkat çekerek, emek veren tüm yöneticilere teşekkür etti.
Başkan Davut Efe ise yaptığı değerlendirmede, “Bu anlamlı belge, sadece şahsıma değil; Tavşanlı iş dünyasına ve tüm üyelerimize verilmiş bir takdirdir. Bu gururu hep birlikte yaşıyoruz.” ifadelerini kullandı.