Domaniç Çukurca Ilıcaksu'da Oryantiring yarışması coşkuyla gerçekleşti
Tuna İşleyen - Görüntülü

Domaniç Çukurca Ilıcaksu'da Bir İlk: Oryantiring Yarışması Coşkuyla Gerçekleşti
Domaniç ilçesi Çukurca Beldesi'nde bulunan Ilıcaksu, bir ilke ev sahipliği yaptı. Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında, harita yardımıyla yapılan Oryantiring sporu yarışmaları Ilıcaksu'nun doğal güzelliklerinde düzenlendi.
Yarışmaya katılım yoğun oldu. Yaklaşık 100 sporcu ve doğasever, bu heyecan verici etkinlik için Ilıcaksu'da bir araya geldi. Yarışmanın sonunda dereceye giren katılımcılara ödülleri takdim edildi.
Ödül törenine Domaniç Kaymakamı Serhat Bağcı, İlçe Jandarma Komutanlığından J. Üçvş. Mehmet Yiğit Bilsen, Çukurca Belediye Başkan Vekili Kadir Göktürk, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Naci Uzuncan, Tavşanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Refik Küçükkağnıcı, Domaniç İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şentürk ve Oryantiring İl Temsilcisi Nadire Ulutaş katılarak, genç sporcuların başarılarını kutladılar.
Ilıcaksu'da ilk kez düzenlenen bu Oryantiring yarışması, hem katılımcılar hem de izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Doğayla iç içe yapılan bu sportif etkinlik, Gençlik Haftası'na ayrı bir renk kattı.