polyester plastik çember çemberleme makinası ankara acil dişçi plastik çember satış ankara güneş enerjisi islami sohbet almanya sohbet sohbet siteleri mobil sohbet komatsu yedek parça servisi hollanda sohbet belçika sohbet

Göbel Melisa sezonu güney mutfağı ile açtı

Turizm Yayın: 24 July 2017 - Monday - Güncelleme: 24.07.2017 11:42:16
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
5102 okunma
Google News

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesi Göbel Thermal tesislerinde faaliyet gösteren Göbel Melisa Restaurant ünlü usta ile hizmete sezona başladı.  
  Büyük beğeni ile müşterilerin tercih ettiği Göbel Melisa Restaurant sezona ünlü Fevzi ustanın Güney mutfağı ile hizmet vermeye başladı.
  Farklı çorba ve tatlı çeşitlerinin yanı sıra, Antakya, Osmaniye, Adana, Urfa yörelerine ait çeşitleri ile lezzet sunan 50 yıldan bu yana bu sektörde adını duyuran Fevzi Usta, yurt içinde ve yurt dışında birçok mutfakta yer aldı.
  Tavşanlı ilçesi Göbel Thermal tesislerinde lezzet sunmaya geldiğini belirten Fevzi Usta hem tatlı hem çorba hem de ızgarada iddialı olduklarını vurgulayarak bu lezzeti herkesin tatmasını istedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.