KARİYER GÜNLERİ
KARİYER GÜNLERİ

KARİYER GÜNLERİ
Tuna İŞLEYEN/TAVŞANLI/DHA
Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı MYO tarafından gerçekleştirilen “Kariyer Günleri” etkinliğine Gürallar Artcraft A.Ş İnsan Kaynakları Sorumlusu Yücel Gündüz ve İnsan Kaynakları Uzmanı Gülşah Dinçer ile Rosense A.Ş Ticaret ve Pazarlama Müdürü Ahmet Doğaner konuşmacı olarak katıldı.
Gürallar Artcraft A.Ş İnsan Kaynakları Sorumlusu Yücel Gündüz konuşmasında “ CV hazırlama işegirmede çok önemlidir. CV hazırlarken çok dikkat etmelisiniz. Mail adresinden birçok kişi eliyoruz, sizin için küçük detay olabilir fakat firmalar için çok önemlidir.” dedi.
Rosense A.Ş Ticaret ve Pazarlama Müdürü Ahmet Doğaner “Başarı kazanmak istiyorsanız öğrencilik yıllarındaki zamanınızı boşa geçirmemelisiniz. Vaktinizi yeni bir şeyler öğrenerek ve sürekli araştırarak geçirmelisiniz.' dedi.
Kariyer Günleri kapsamında Cuma seansına Türkiye Ekonomi Bankası Şube Müdürü Metin Kutay Kartal konuşmacı olarak katıldı. Kartal bir konuşma yaparak şunları ifade etti: Bankacılık mesleği çok hareketli ve heyecanlı bir meslek sizin gibi heyecanlı, aktif gençlere bankacılık sektörünün ihtiyacı var.
Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı MYO Müdürü Doç.Dr. Muharrem Kaya 1.Kariyer Günerleri’nin kapanış konuşmasında şunları ifade etti: “Kariyer Günleri Haftası çok güzel geçti , devamı inşallah daha güzel olucak , düzenleyen organisazyonu gerçekleştiren Öğr.Göv. Evren Başar, Öğr.Göv. Ahmet Çelik, Öğretim Görevlisi Atakan Uğraş ve Öğretim Görevlisi Yavus Selim Dügere teşekkür ediyorum.”
Konuşma sonunda Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı MYO Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Mehmet Kaya katılımcılar Yücel Gündüz, Ahmet Doğaner ve Metin Kutay Kartal’a Teşekkür Belgesi ve plaket takdim etti.