polyester plastik çember çemberleme makinası ankara acil dişçi plastik çember satış ankara güneş enerjisi islami sohbet almanya sohbet sohbet siteleri mobil sohbet komatsu yedek parça servisi hollanda sohbet belçika sohbet

Tavşanlı'da 19 Eylül Gaziler Günü törenle kutlandı

Tavşanlı - Tuna İŞLEYEN

Gündem Yayın: 19 Eylül 2025 - Cuma - Güncelleme: 19.09.2025 13:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
60 okunma
Google News

 

Tavşanlı'da 19 Eylül Gaziler Günü törenle kutlandı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle resmi bir anma töreni düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'nda gerçekleştirilen törene ilçe protokolü ve gaziler yoğun ilgi gösterdi.

Tören, Tavşanlı Kaymakamlığı'na vekalet eden Emet Kaymakamı Mehmet Alperen Başkapan ve Belediye Başkanı adına Başkan Yardımcıları İrfan Güleç ve Aziz Solmaz'ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başladı. Çelenk sunumunun ardından bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törende, Tavşanlı Kaymakamlığı ve Tavşanlı Belediyesi'nin yanı sıra Garnizon Komutanlığı adına Hava Piyade Albay Harun Humbaracı, Tavşanlı Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği ile Tavşanlı Cevizdere Şehitleri Gaziler Tanıtım ve Araştırma Derneği de anıta çelenklerini sundu. Teğmen Kamer Çağrı Mert tarafından günün anlamını belirten konuşma yapıldı. 

 

 

Cumhuriyet Meydanı'ndaki resmi programın tamamlanmasının ardından Kaymakam Vekili Başkapan ve beraberindeki ilçe protokolü, Tavşanlı Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği ile Tavşanlı Cevizdere Şehitleri Gaziler Tanıtım ve Araştırma Derneği'ni ziyaret ederek gazilerle bir araya geldi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.