Saldırıların 652. Gününde
Tavşanlı

Tavşanlı'da İsrail Saldırıları 652. Günde Lanetlendi: Siyonist Rejimin İşbirlikçileri İfşa Edildi
7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze'ye yönelik saldırılarını aralıksız sürdüren İsrail, 652. gününde Tavşanlı'da Kudüs Gönüllüleri tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen eylemle bir kez daha lanetlendi. Yoğun katılımla gerçekleşen gösteride, Siyonist rejimin yerli işbirlikçileri de açıkça ifşa edildi.
Kudüs Gönüllüleri adına yapılan açıklamada, İsrail'in Gazze'de uyguladığı vahşetin 652 gündür devam ettiğine dikkat çekilerek, uluslararası toplumun bu soykırıma sessiz kalması kınandı. Eylemde sık sık "Katil İsrail, işbirlikçileri hesap verecek!", "Gazze'ye özgürlük, Filistin'e destek!" sloganları atıldı.
Konuşmalarda, İsrail'in saldırılarının sadece Filistin halkına değil, tüm insanlığa karşı işlenmiş bir suç olduğu vurgulandı. Ayrıca, Siyonist rejimin varlığını sürdürmesinde rol oynayan ve bu zulme ortak olan yerli işbirlikçilerin de tarih önünde hesap vereceği belirtildi. Eylemciler, Filistin davasına desteklerinin süreceğini ve Gazze'deki ablukanın kalkması için mücadele etmeye devam edeceklerini dile getirdiler.