Şampiyonluk coşkusu
Kütahya

Galatasaray’ın Trendyol Süper Lig’de 26. şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Kütahya’da binlerce taraftar sokaklara akın ederek kutlama yaptı.
Süper Lig’de 2025-2026 sezonunun tamamlanmasıyla birlikte Galatasaray’ın zaferini ilan etmesi, Kütahya’da büyük bir sevinçle karşılandı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte ellerinde sarı-kırmızılı bayraklarla sokağa çıkan taraftarlar, şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşadı.
Vazo Kavşağı’nda Festival Havası
Kutlamaların merkezi, kentin simgesi olan Vazo Kavşağı (Zafer Meydanı) oldu. Araçlarıyla konvoy oluşturan vatandaşlar, korna çalarak şampiyonluk turu attı. Meydanda toplanan yüzlerce taraftar; yaktıkları meşaleler, söyledikleri marşlar ve tezahüratlarla geceyi aydınlattı.
Güvenlik Önlemleri Üst Seviyedeydi
Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kutlamalar sırasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için ana arterlerde ve meydanlarda yoğun güvenlik önlemi aldı. Bazı caddeler trafiğe kapatılırken, taraftarların taşkınlık yapmadan eğlenmeleri için sık sık anonslar yapıldı.
Taraftarların Mutluluğu Görülmeye Değerdi
Şampiyonluk sevincini ailesiyle birlikte kutlayan taraftarlar, "26. şampiyonluğumuz hayırlı olsun. Çok mutluyuz, Kütahya bugün sarı-kırmızıya boyandı" diyerek duygularını dile getirdi.
Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren kutlamalar, taraftarların olaysız bir şekilde dağılmasıyla sona erdi.






