Taksici Sabri Akdoğan dualarla son yolculuğuna uğurlandı
Tavşanlı

Garp Linyitleri İşletmesi (GLİ) Ulaştırma Servisi emeklilerinden ve Tavşanlı’nın tanınan taksi şoförlerinden Sabri Akdoğan, hayatını kaybetti. Akdoğan’ın cenazesi, yoğun bir katılımla dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Edinilen bilgiye göre, Hüseyin Akdoğan ve Mustafa Akdoğan‘ın abisi; Kütahya Belediyesi Zabıta Müdürü Vildan Akdoğan ve Rıdvan Akdoğan‘ın babası; Adem Öztürk ve Mehmet Öztürk’ün eniştesi, Erol Yılmazer‘in ise kayınpederi olan Sabri Akdoğan vefat etti.
Merhum Sabri Akdoğan için bugün öğle namazına müteakip Bağlık Camii’nde cenaze namazı kılındı. Cenaze merasimine ailesi, yakınları, çok sayıda vatandaş ve Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci katıldı.
Kılınan cenaze namazının ve helallik alınmasının ardından Akdoğan'ın cenazesi, Çukurköy Mezarlığı’na götürülerek dualarla toprağa verildi. Belediye Başkanı Eyüp Kahveci ve cenazeye katılanlar, Akdoğan ailesine taziyelerini ileterek başsağlığı dileğinde bulundu.







